Tchibo’nun reklam yüzü Ezgi Mola oldu
Tchibo, ünlü oyuncu Ezgi Mola ile yeni kampanyasını duyurdu. Tchibo,“Buluruz Buluşuruz Tchibo’da” söylemiyle gıda dışı kategorisini odağına alan yeni bir iletişim kampanyası başlattı. Kampanya, “ihtiyacıma uygun birbirinden farklı ürünleri bir arada bulabiliyorum” içgörüsüne dayanıyor. Kampanyanın reklam yüzü ise ünlü oyuncu Ezgi Mola oldu. Bir kahve buluşması fikriyle başlayıp kucak dolusu Tchibo ürünüyle tamamlanan reklam filminde; bir termosla başlayan hikâye sırt çantası, katlanabilir mama kabı, sebze soyacağı ve en nihayetinde bir ütü masası kılıfına uzanan bir keşif yolculuğuna dönüşüyor.
Pınar Altuğ Atacan ve Yağmur Atacan’dan yeni reklam filmi
Pınar Altuğ Atacan ve Yağmur Atacan, MR.DIY’in yeni reklam filminde eğlenceli bir alışverişe çıkıyor. MR.DIY’in yeni reklam yüzleri olan Pınar Altuğ Atacan ve Yağmur Atacan çiftinden reklam filmi geldi. Marka için kamera karşısına geçen Pınar Altuğ Atacan ve Yağmur Atacan, evlerinin farklı ihtiyaçları için mağazanın reyonlarını gezerken alışveriş deneyimini kendilerine özgü diyaloglarıyla ekranlara taşıyor. Reklam filminde çiftin günlük hayattaki doğal iletişimi ve esprili yaklaşımı öne çıkıyor. Yaratıcılığını RED and GREY’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Ali Yorgancıoğlu oturuyor.
📰 MEDYA DÜNYASINDAN HABERLER
Hürriyet’te üst düzey atamalar - Yasemin Salih - Gülistan Alagöz
Yasemin Salih, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü olarak görevlendirildi. Gülistan Alagöz Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdür Yardımcısı oldu.
Usta gazeteci şimdi de 6 yıllık defteri kapattı - Ali Çağatay
Ali Çağatay, 6 yıldır program yaptığı Radyo Sputnik ile yollarını ayırdığını açıkladı.
K-Land ve North PR Media’dan işbirliği
North PR Media, K-Land ve K-Land Co’nun kurumsal iletişim, medya ilişkileri ve marka görünürlüğü çalışmalarını yürütecek.
Essance İstanbul’a yeni müşteri
Vivident, Mentos, Chupa Chups ve Big Babol gibi markaları bünyesinde bulunduran Perfetti Van Melle Türkiye, iletişim çalışmalarını Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı ile birlikte yürütecek.
Küresel Gazeteciler Konseyi'nin 2. Uluslararası Medya Dostluk Ödülleri Londra'da sahiplerini buldu
Londra'da düzenlenen 2. Uluslararası Medya Dostluk Ödülleri Töreni çok sayıda Türk ve yabancı gazeteciyi bir araya getirirken, aralarında AA muhabiri Behlül Çetinkaya'nın da bulunduğu gazetecilere ödülleri takdim edildi.
Skydance, Paramount ve WBD’yi tek çatı altında topladı
Paramount ile Warner Bros. Discovery (WBD) varlıklarının birleşme sürecinin tamamlandığını ve tüm operasyonların yeni kurulan Skydance holdingi altında toplandığını ilan etti.
📌 MBR BÜLTENLERİ
Okuyucuyla Buluşan Bültenler
1.Sustainable Retail Summit - Perakende Liderleri, Sürdürülebilirlikte Gerçek Değişim İçin İstanbul'da Buluşuyor
LogD'nin beşinci kez düzenlediği Sustainable Retail Summit 2026, “The Era Of Real Change” temasıyla Ekim ayında Sabancı Müzesi'nde gerçekleşecek.
2.Avignon Festivali - Avignon ve Paris’in ardından Lacrima, İstanbul’da
Avignon Festivali, Odéon Paris, Barbican ve Schaubühne’nin ardından Caroline Guiela Nguyen’in çok konuşulan oyunu Lacrima, Türkiye Fransız Kültür Merkezi’nin değerli işbirliğiyle İstanbul’a geliyor
3.1. Uluslararası TBL1XR1 Bilimsel Konferansı ve 2. TBL1XR1 Küresel Aile Forumu- 17 Çocuk, 10 Ülke: Nadir Hastalıklara Karşı Dünya İstanbul'da Buluştu
10 ülkeden 17 çocuk ve ailesi, beyin gelişimini etkileyen ultra-nadir genetik hastalık TBL1XR1'e karşı yürütülen bilimsel mücadelede İstanbul'da bir araya geldi.
4.Gastronomi Turizmi Derneği / Rota Exhibitions Turkey - Gastroshow 2026: Gastronomi Turizminin Davos Zirvesi İstanbul'da Başladı
Gastronomi Turizmi Derneği ve Rota Exhibitions Turkey iş birliğiyle düzenlenen GastroShow, yoğun ziyaretçi ilgisi ve üst düzey katılımıyla Taşyapı Şişli'de gerçekleşti.
5.Bayim Olur musun? – Be My Franchise 24. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı - BAE ile Türkiye Arasında Franchise ve Yatırım Köprüsü
Medyafors organizasyonu ve Standards and Partners Ana sponsorluğu ile 15–18 Ekim 2026 tarihlerinde Bayim Olur musun? – Be My Franchise 24. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı gerçekleştirilecek.
6.Akra Didim - Akra Didim, Artist Residency Programıyla Sanatçılara Üretim Alanı Açıyor
Akra Didim, Artist Residency programıyla sanat ve sanatçıya verdiği desteği uzun soluklu bir üretim modeliyle hayata geçiriyor.
7.Türkiye Enerji Zirvesi - Enerjide Yeni Denge İstanbul'da Ele Alınacak: Güvenlik, Yatırım ve İş Birliği
16. Türkiye Enerji Zirvesi, 26–27 Ekim 2026 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da gerçekleştirilecek.
8.Guess - Guess ve Leonie Hanne'den Paris Moda Haftası'nda Özel Kutlama
Paris Moda Haftası tüm hızıyla devam ederken, GUESS ve Leonie Hanne, yeni Leonie Hanne for GUESS kapsül koleksiyonu için La Baronne'da özel bir yemeğe ev sahipliği yaptı.
9.Atlas Üniversitesi - Serebral palside ergoterapi, bağımsızlık ve toplumsal katılımı destekliyor
Serebral palsi, yalnızca hareket ve postürü değil; bireyin günlük yaşam, eğitim, oyun ve sosyal yaşama katılımını da etkileyebiliyor.
10.TEXACO Team AMS - TEXACO Team AMS'nin Genç Pilotları Avrupa Şampiyonluğunu Kazandı
TEXACO Team AMS pilotları Umut Göktaş ve Berk Kalpaklıoğlu topladıkları puanlar ile sezonun bitimine 1 yarış kala GEN1 klasmanında şampiyon oldular.
📊 EN ÇOK REKLAM VEREN 10 SEKTÖRÜN İLK 3 MARKASI



🏆 EN ÇOK REKLAM VEREN 15 MARKA


📺 EN ÇOK REKLAM ALAN 10 PROGRAM TİPİ

📹 EN ÇOK REKLAM VEREN 15 SEKTÖR

📅 05 - 11 EKİM 2026 HAFTASINDA TV'DE YAYINLANAN YENİ REKLAMLAR


📰 GAZETELERİN HAFTALIK TİRAJLARI

🎬 YOUTUBE RATING REPORT



